За нас

Ние сме в компютърния бранш от 1992 г.

Основната ни дейност е продажба на едро и дребно на преносими компютри, асемблирани компютърни системи и компютърни компоненти. Фирмата има значителен опит в проектирането и изграждането на компютърни мрежи и структурно окабеляване.

При нас търговските отношения с клиента започват със съответната продажба, а не приключват с нея. Нашите клиенти винаги са получавали консултации на високо техническо ниво и качествен гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Адроит Електроникс ЕООД разполага с необходимата техническа, технологична и ресурсна обезпеченост във връзка с осъществяваната дейност. Към 31.05.2011 г. в дружеството са назначени 15 служители на трудов договор, от които 12 с висше образование, притежаващи необходимата квалификация за изпълнение на поставените им задачи.

Фирмата работи заедно с ЕТ “Адроит – Д. Георгиев”, в която също са назначени 8 компютърни специалисти. Двете фирми са с един управител и собственик, но са специализирани в отделни области на компютърния бранш.

Фирмата разполага със склад и офис разположени на 600 кв.м. в гр.Пловдив, ул. Граф Игнатиев № 5.

Сервизът на фирмата разполага с 15 работни места, оборудвани със специализирана апаратура.

Дейността се осъществява на територията на цялата страна чрез много партньори и отлична логистична мрежа.

Адроит Електроникс ЕООД е регистриран партньор на Майкрософт и участва в специализирани партньорски програми на Майкрософт за България. Специалисти от екипа на фирмата са сертифицирани от Майкрософт. По време на кампанията на Майкрософт в България през 1999 година ЕТ “Адроит – Д. Георгиев” бе класирана на трето място по продажби на ОЕМ софтуер в страната.

Фирма Адроит Електроникс ЕООД е една от българските фирми обявени за Intel Product Integrator и участва в партньорските програми на Intel за България.

Защо да изберете нас?

  1. Имаме 20 годишна история и много доволни клиенти. Попитайте нашите клиенти за нас – това, което ще ви отговорят, ще ви хареса.
  2. Предлагаме единствено стоки, които имат отличен гаранционен и извънгаранционен сервиз на територията на България.
  3. Безплатна доставка на стоки над 399.00 лева.
  4. Ако стоката която сте купили не ви хареса можете да я замените или върнете в срок от 14 (четиринадесет) работни дни. Прочетете как За да бъде върната стоката, тя не трябва да има нарушен търговски вид и трябва да е окомплектована изцяло (опаковки, стикери, компоненти, трайни носители), да не е инсталирана операционна система, да няма видими драскотини по повърхността
  5. Безплатна On-line поддръжка. Задайте въпросите си към нас директно на нашия Skype или ги изпратете на електронната ни поща.
Назад
Избор на лаптоп
Производител

Цена

Тип Процесор

Памет

Твърд диск

Видеокарта

Размер на дисплея

Резолюция на дисплея

Тип на дисплея

Тегло

Операционна система

Цвят


Най-продавани стоки

01. Brother DCP-L2512D Laser

297.00 лв

02. Brother MFC-L2712DN Laser

417.00 лв

03. Brother DCP-1622WE Laser

299.00 лв

Научете повече

Телефон:
359-32-637960
359-32-637961
359-32-637962
359-32-637963

Skype: adroitbg

© 2024Всички права запазени. Адроит Електроникс - Пловдив. Всички търговски марки, имена и ОЕМ парт номера са собственост на съответните им притежатели. Hosted by LanGame